top of page

The Full Story

About

"In het hart van Rodeo Rose staan twee vrouwen, Femke en Monique, met een gedeelde visie en een onwankelbare toewijding. Ze zagen een kloof in de zorg voor gezinnen met zorgintensieve kinderen - een kloof waarin moeders vaak over het hoofd werden gezien. Te midden van uitdagende omstandigheden begrepen Femke en Monique dat het de moeders zijn die de pijlers van kracht moeten zijn. Gedreven door deze onvervulde behoefte bundelden ze hun krachten en gaven ze geboorte aan Rodeo Rose.

Dit creatieve atelier is niet alleen een ruimte waar moeders samenkomen, maar ook een toevluchtsoord van begrip en empowerment. Door hun persoonlijke ervaringen te delen en door het ontwikkelen van creatieve vaardigheden, biedt Rodeo Rose een bron van kracht en positiviteit. Hier vinden moeders niet alleen een gemeenschap die hen begrijpt, maar ook een plek waar ze hun eigen kracht kunnen herontdekken.

Femke en Monique hebben niet alleen een passie voor het ondersteunen van moeders, maar ook een liefde voor het ontdekken van schatten in tweedehands materialen. Ze geloven in de magie van het geven van afgedankte spullen een nieuw leven. Dit niet alleen vanuit hun enthousiasme voor het creëren van een mooiere wereld, maar ook omdat het elk stuk dat ze vervaardigen doordrenkt met originaliteit en betekenis. Elk item draagt niet alleen hun vakmanschap, maar ook het verhaal van transformatie en bezieling.

Bij Rodeo Rose vind je meer dan alleen handgemaakte producten; je vindt een gemeenschap die groeit vanuit zorg en toewijding. Samen met Femke en Monique gaan we verder dan het herdefiniëren van materialen - we herdefiniëren veerkracht, samenhorigheid en schoonheid. Stap in onze wereld en ontdek de kracht van heruitvinding, waar afgedankte spullen worden omgetoverd tot kostbare schatten, en waar moeders bloeien temidden van begrip en positiviteit. Welkom bij Rodeo Rose."

de oprichters van het sociale creatieve atelier van Rodeo Rose Workshops en meer
bottom of page