top of page

Rodeo Rose

Ontdek de magische wereld van Rodeo Rose, waar hergebruik van materialen, creativiteit en verbinding samenkomen. Wij zijn meer dan alleen een atelier; we zijn een warme en inspirerende gemeenschap, een plek waar vrouwen die even uit balans zijn weer hun kracht vinden, ontspannen, verbinden en creatief ontwaken.

Ons Atelier - Een Oase van Creativiteit en Welzijn

  • Ons atelier is de plek waar we trendy woonaccessoires creëren met hergebruikte materialen. Hier komt jouw creatieve passie tot leven, en tegelijkertijd is het een oase van rust en inspiratie. Of je nu een zorgende moeder bent, een drukke professional of gewoon behoefte hebt aan wat ontspanning, ons atelier biedt de ruimte om op te laden en jezelf te uiten.

Inspirerende Workshops - Ontdek de Kracht van Creatie

  • Onze workshops zijn bedoeld om jou te laten zien hoe creatie door hergebruik niet alleen prachtige items oplevert, maar ook innerlijke kracht en vreugde. We bieden groepsworkshops voor bedrijven, familiebijeenkomsten, vriendinnenuitjes en vrijgezellenfeesten. Ontdek hoe samen creëren de banden versterkt en een diep gevoel van voldoening geeft.

Trendy Woonaccessoires - Uniek en Duurzaam

  • Onze trendy woonaccessoires zijn uniek en duurzaam. Gemaakt met liefde voor hergebruikte materialen, dragen ze een verhaal met zich mee. We verkopen deze in beperkte oplagen via social media en in diverse concept stores. Voeg een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan je huis met onze prachtige creaties.

 

Bij Rodeo Rose geloven we in de kracht van creativiteit, hergebruik en gemeenschap. Stap binnen en laat je inspireren door onze missie. Samen creëren we een wereld waarin balans, creativiteit en duurzaamheid samenkomen in harmonie.

de oprichters van het sociale creatieve atelier van Rodeo Rose Workshops en meer
bottom of page